Search ...
Shop

Shop our fresh produce

Showing 1–18 of 79 results

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit
Original price was: 11.52€.Current price is: 8.10€. inkl. MwSt
11.528.10
Sale
Available: 2
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

Autor: Grant Cardone

Original price was: 11.52€.Current price is: 8.10€. inkl. MwSt
11.528.10
Available: 2
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

21 leksione per shekullin e 21

21 leksione per shekullin e 21
Original price was: 14.40€.Current price is: 10.08€. inkl. MwSt
14.4010.08
Sale
Available: 2
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

21 leksione per shekullin e 21

21 leksione per shekullin e 21

Autor: Yuval Noah Harari

Original price was: 14.40€.Current price is: 10.08€. inkl. MwSt
14.4010.08
Available: 2
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

7 zakonet e njerezve te suksesshem

7 zakonet e njerezve te suksesshem
Original price was: 13.44€.Current price is: 9.40€. inkl. MwSt
13.449.40
Sale

Hurry Up! Offer End In:

7 zakonet e njerezve te suksesshem

7 zakonet e njerezve te suksesshem

Autor: Stephen R. Covey

Original price was: 13.44€.Current price is: 9.40€. inkl. MwSt
13.449.40

Hurry Up! Offer End In:

Abetare – Albas

Abetare – Albas
Original price was: 10.18€.Current price is: 7.13€. inkl. MwSt
10.187.13
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Abetare – Albas

Abetare – Albas

Autor: Albas

Original price was: 10.18€.Current price is: 7.13€. inkl. MwSt
10.187.13

Hurry Up! Offer End In:

Abetare per parashkolloret

Abetare per parashkolloret
2.88 inkl. MwSt
2.88

Hurry Up! Offer End In:

Abetare per parashkolloret

Abetare per parashkolloret

Autor: Grup Autorësh

2.88 inkl. MwSt
2.88

Hurry Up! Offer End In:

Albumi Fan Noli

Albumi Fan Noli
Original price was: 3.84€.Current price is: 2.69€. inkl. MwSt
3.842.69
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Albumi Fan Noli

Albumi Fan Noli

Autor: Fan Noli

Original price was: 3.84€.Current price is: 2.69€. inkl. MwSt
3.842.69

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg
22.99 inkl. MwSt
22.99 kg
Available: 50
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg

 

Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  4.0
22.99 inkl. MwSt
22.99 kg
Available: 50
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Premium – 1kg

ama® Barista Premium – 1kg
25.99 inkl. MwSt
25.99 kg
Available: 45
Units Sold: 5

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Premium – 1kg

ama® Barista Premium – 1kg
Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  6.5

 

25.99 inkl. MwSt
25.99 kg
Available: 45
Units Sold: 5

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg
Original price was: 20.99€.Current price is: 17.75€. inkl. MwSt
20.9917.75 kg
Sale
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg

 

Intensiteti  4.0
Aciditeti  1.0
Idhtësia  5.0
Trupi  2.0
Original price was: 20.99€.Current price is: 17.75€. inkl. MwSt
20.9917.75 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)
19.90 inkl. MwSt
39.80 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë me qumësht. ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Përbërës Sheqer, gjalpë kakao ,brumë kakao, kokrra të pjekura kafeje(9%), Përzierës, lethicinë soje, Mpikës : shurup akacie,aromantizues (kakao min.55% )
Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

19.90 inkl. MwSt
39.80 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)
19.90 inkl. MwSt
39.80 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë . ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

 

19.90 inkl. MwSt
39.80 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)
Intensiteti 2.5
Kremoziteti 8.0
Aciditeti 3.5
Hithtësi 5.0
Trupi 6.5
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
Intensiteti 5.0
Kremoziteti 9.0
Aciditeti 3.0
Hithtësi 6.0
Trupi 8.0
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 48
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)
Intensiteti 3.0
Kremoziteti 8.0
Aciditeti 5.5
Hithtësi 3.0
Trupi 7.0
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 48
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)
Intensiteti 4.0
Kremoziteti 8.5
Aciditeti 4.0
Hithtësi 5.5
Trupi 7.0
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Turkish Coffee 100g

ama® Turkish Coffee 100g
2.99 inkl. MwSt
29.90 kg
Available: 48
Units Sold: 27

Hurry Up! Offer End In:

ama® Turkish Coffee 100g

ama® Turkish Coffee 100g
Bërë nga kafe me cilësi të lartë dhe e përshtatur sipas traditës Shqiptare, kjo kafe ka një identitet unik dhe shquhet për trupin, aromën dhe densitetin e kremit që dhuron.
2.99 inkl. MwSt
29.90 kg
Available: 48
Units Sold: 27

Hurry Up! Offer End In:

Ankedota boterore

Ankedota boterore
7.68 inkl. MwSt
7.68

Hurry Up! Offer End In:

Ankedota boterore

Ankedota boterore

Autor: Grup Autorësh

7.68 inkl. MwSt
7.68

Hurry Up! Offer End In:

Arti i brishte i not giving a f.ck

Arti i brishte i not giving a f.ck
9.60 inkl. MwSt
9.60

Hurry Up! Offer End In:

Arti i brishte i not giving a f.ck

Arti i brishte i not giving a f.ck

Autor: Mark Manson

9.60 inkl. MwSt
9.60

Hurry Up! Offer End In: