Search ...
Sale!
SKU LG0006 Kategoria:

Zonja Bovari

Autor: Gustav Flober

Original price was: 9.50€.Current price is: 6.65€. inkl. MwSt
9.506.65

Out of stock

Description

Ngjarjet e romanit morën shkas nga një histori e vërtetë që pati ndodhur në qytetin e lindjes së Floberit. Atij i mbetej veç të realizonte përgjithësimin artistik të realitetit. Përgjithësimi ishte realist dhe lidhej me degradimin e shoqërisë franceze të kohës. Heroina është viktimë e kësaj shoqërie dhe pjesë organike e saj. Me Emën shfaqet dukuria e bovarizmit: prirja për të ëndërruar dhe për t’u zhgënjyer pafundësisht nga realiteti. Prandaj ishte dhe është tejmase i lexuar në çdo kohë

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zonja Bovari”

Your email address will not be published. Required fields are marked *