Search ...
Sale!
SKU LG0015 Kategoria:

Xha Gorioi

Autor: Honore De Balzak

Original price was: 8.54€.Current price is: 5.98€. inkl. MwSt
8.545.98

Out of stock

Description

Në këtë vepër Balzaku trajton një temë me tematikë shoqërore që prek shtresat e ulëta të popullsisë që si gjithmonë lidershipit shtetëror dhe aristokracisë nuk interesohen fare për to . Ngjarja vendoset në “Pensionin Familiar” pronë e trashëguar e zonjës Voker e cila jetonte pa të shoqin e vdekur prej disa vitesh tashmë.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xha Gorioi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *