Search ...
Kategorite: , , Etiketat: ,

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15 ditë
Lloji i rezervuarit të maturimit: rezervuar çeliku inox
Koha e plakjes së shishes: 8-12 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 4 muaj

12.5% vol

16.50 inkl. MwSt
23.57 L

Out of stock

Description

Kjo verë ka shijen e veçantë për Kallmet,
ngjyra tipike e kuqe rubini e plotë. Ka shije si mollë të kuqe dhe boronicë. Një shije e mrekullueshme që zgjat për një kohë të gjatë.
Temperatura e përsosur e shërbimit është 18 gradë Celsius.

Additional information

Weight 0.7 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *