Search ...
SKU BO0114 Kategoria:

Tregime – Martin Camaj

Autor: Martin Camaj

4.80 inkl. MwSt
4.80

Out of stock

Description

Sado të ndodhura në hapësirat ku gjallojnë legjendat, e shpesh përmes thuajse të njëjta teknikash, gjësendet dhe jetët që na rrëfen Camaj janë të veshura me një përditshmëri të fortë e të dendur, të rrëfyeshme përmes gjesteve, ndjesive, peizazheve, ujit e dheut, lëndës së rëndë dhe djersës, përshkrimeve të ritmuara me dialogë dramatikë. Në këto pak proza të shkurtra, por edhe në dy dramat e vetme të tij, personazhet e Camajt vdesin, rrëfejnë apo shndërrohen jashtë çdo përkufizimi heroik

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tregime – Martin Camaj”

Your email address will not be published. Required fields are marked *