Search ...
Sale!
SKU A-005591 Kategoria:

Shkenca e fatit

Autor: Hannah Critchlow

Original price was: 11.52€.Current price is: 8.06€. inkl. MwSt
11.528.06

2 in stock

Description

Në mënyrë të qartë, ndriçuese dhe mbresëlënëse ‘Shkenca e Fatit’ revolucionarizon të kuptuarit se cilët jemi – dhe na fuqizon në ndihmën për të t’i dhënë formë një të ardhmeje më të mirë për veten dhe botën që na rrethon.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shkenca e fatit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *