Search ...
Kategorite: , , Etiketat: ,

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki e rrushit kristal e pastër është prodhuar nga varieteti i rrushit Sheshi i Bardhe.

Vëllimi neto 500 mililitra.

16.49 inkl. MwSt
32.98 L

Out of stock

Description

Nga 18! Ky produkt përmban alkool dhe nuk duhet t’u jepet personave nën moshën minimale ligjore. Dorëzimi te të miturit nuk është i mundur. Me porosinë tuaj ju konfirmoni se jeni në moshën minimale të parashikuar ligjërisht.

Raki e rrushit kristal e pastër është prodhuar nga varieteti i rrushit Sheshi i Bardhe.

Additional information

Weight 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *