Search ...
SKU BO0105 Kategoria:

Piramida

Autor: Ismail Kadare

4.80 inkl. MwSt
4.80

Out of stock

Description

Nga shkrimtari shqiptar që prej vitesh është përfshirë në short-list për çmimin Nobel vjen një prozë hipnozë rreth Egjiptit të lashtë, një vepër që është në të njëjtën kohë një roman historik dhe një eksplorim i tmerrin të pushtetit shtetëror absolut.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Piramida”

Your email address will not be published. Required fields are marked *