Search ...
Sale!
SKU BAO0466 Kategoria:

Paketa e Abetares

Autor: Albas

Original price was: 24.00€.Current price is: 16.80€. inkl. MwSt
24.0016.80

Out of stock

Description

Paketa e Abetares është përgatitur nga një grup specialistësh didaktikë dhe gjuhëtarësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Ajo është e mbështetur në programet e ministrive të Arsimit të këtyre vendeve. Fokus i veçantë janë fëmijët e emigrantëve, të cilët mund ta përdorin këtë paketë edhe nën kujdesin dhe ndihmën e prindërve të tyre

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paketa e Abetares”

Your email address will not be published. Required fields are marked *