Search ...
Sale!
SKU A-001121 Kategoria:

Otello

Autor: William Shakespeare

Original price was: 4.80€.Current price is: 3.36€. inkl. MwSt
4.803.36

1 in stock

Description

Otello, arapi i Venedikut u shkrua më 1604, bazuar në veprën “Hecatommithi” i novelistit italian Giraldi Cinthio. Otello, arapi i Venedikut u shkrua më 1604, bazuar në veprën “Hecatommithi” i novelistit italian Giraldi Cinthio. Rolet e para janë Otello, Desdemona dhe Iagua, ndërsa të dytët janë Brabanti, Kasi, Roderigu, Emilia dhe Bianka. Ky është një botim luksoz i përkthimit unik të veprës nga Fan S. Noli.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Otello”

Your email address will not be published. Required fields are marked *