Search ...
Sale!
SKU BO0108 Kategoria:

Novela – Martin Camaj

Autor: Martin Camaj

6.05 inkl. MwSt
8.646.05

2 in stock

Description

Martin Camaj i dha një ngjyresë moderne novelës shqipe, ku ai ka një konceptim teorik dhe një specifik në rrëfim: Novela e Camajt na vjen si zhanër tragjik, si kujtesë dhe si një teknikë e rrallë narrative, e ngjashme me modelet e rrëfimit të Nervalis, Henry James, Prusti, Joyce, apo edhe autorë të tjerë bashkëkohorë

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Novela – Martin Camaj”

Your email address will not be published. Required fields are marked *