Search ...
Sale!
SKU MIN0036 Kategoria:

Ne VS atyre deshtimi i globalizmit

Autor: Ian Bremmer

10.08 inkl. MwSt
14.4010.08

3 in stock

Description

Ky libër ofron një analizë mjeshtërore mbi arsyet pse globalizmi dështoi dhe pse populizmi po përhapet me shpejtësi. Ky libër jo vetëm do t’ju ndihmojë të parashikoni të ardhmen e kombeve, por do të luajë një rol për t’i dhënë formë kësaj të ardhmeje

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ne VS atyre deshtimi i globalizmit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *