Search ...
Sale!
SKU A-004423 Kategoria:

Mos e ler mendjen te ike

Autor: Mirela Sula

Original price was: 7.68€.Current price is: 5.37€. inkl. MwSt
7.685.37

1 in stock

Description

Libri i Mirela Sulës është ndër më të mirët në kategorinë e zhvillimit personal të botuar nga një autor shqiptar. Përmes tij, autorja na sjell një model sesi mund të shpëtojmë nga një mjedis toksik dhe të shpalosim më së miri vlerat dhe aftësitë tona, duke kapërcyer ccdo pengesë fizike apo psikologjike që na shfaqet në jetën tonë.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mos e ler mendjen te ike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *