Search ...
Sale!
SKU A-004802 Kategoria:

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Autor: Departamenti Gjuhes – UT

Original price was: 27.74€.Current price is: 19.42€. inkl. MwSt
27.7419.42

Out of stock

Description

Kjo është e vetmja metodë e certifikuar dhe e përgatitur sipas standardeve europiane, për mbrojtjen e gjuhës shqipe pranë Departamentit të Gjuhës në Fakultetin Histori-Filologji, në Universitetin e Tiranës. Seti shërben për ata që duan të mbrojnë nivelin A1 të gjuhës shqipe dhe përmban dy libra: Libri i mësimeve dhe libri i ushtrimeve

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *