Search ...
Sale!
SKU BO0245 Kategoria:

Mërkuna e zezë

Autor: AGRON TUFA

Original price was: 7.68€.Current price is: 5.37€. inkl. MwSt
7.685.37

3 in stock

Description

Bota shqiptare është e mbushur me magjira dhe gratë shqiptare dinë plot gjëra për to. Romani “Mërkuna e Zezë ” i shkrimtarit Agron Tufa është mbledhja e tërë kësaj përvoje femërore të sjellë në një libër, që me një hap të shpejtë e pa shumë stërhollime (në plan të parë) eksploron atë pjesë të thellë mistike që kanë gratë përbrenda, e cila fillon nga mitra e tyre deri tek pushteti i bukurisë me pasione e nevoja, që as gratë vetë nuk do të dinë t’i shpjegojnë

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mërkuna e zezë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *