Search ...
Sale!
SKU LG0117 Kategoria:

Mbreti Lir

Autor: William Shakespeare

3.36 inkl. MwSt
4.803.36

Out of stock

Description

“Mbreti Lir” është një tragjedi me pesë akte nga Uilliam Shekspir, e interpretuar në vitet 1605 – 1606 dhe e botuar në vitin 1608. Një nga tragjeditë më të mira, pjesa përshkohet nga pesimizmi dhe nihilizmi, gjë që e bën atë një vepër të preferuar të shekullit XX.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbreti Lir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *