Search ...
Sale!
SKU BO0159 Kategoria:

Lirika mes dy moteve

Autor: Martin Camaj

5.40 inkl. MwSt
7.685.40

2 in stock

Description

Në këtë vëllim Martin Camaj shfaq mjeshtrinë e tij si poet. Botimi përmbledh këto libra: “Lirika mes dy moteve”, “Legjenda”, vargje nga “Djella” dhe “Vargje të shpërndame”

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lirika mes dy moteve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *