Search ...
SKU BAT0003 Kategoria:

Libri i disiplines

Autor: William Sears, Martha Sears

14.40 inkl. MwSt
14.40

Out of stock

Description

Gjithëpërfshirës, i thellë, provokuese dhe i guximshëm: Libri Sapiens ka sfiduar gjithçka që kemi ditur rreth qenies njerëzore: Mendimet tona, veprimet tona, fuqia jonë … dhe e ardhmja jonë. Një bestseller absolut përgjatë tre viteve të fundit në Amazon dhe të gjitha platformat globale të shitjes së librit

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Libri i disiplines”

Your email address will not be published. Required fields are marked *