Search ...
Sale!
SKU A-006252 Kategoria:

Kthesa e madhe

Autor: Sheki Useini

Original price was: 17.83€.Current price is: 12.48€. inkl. MwSt
17.8312.48

Out of stock

Description

Mjeshtri i njohur i meditimit, Sheki Useini ka sjellë gjithë përvojën e jetës së tij, të studimeve dhe përvojën e të tjerëve për mënyrën e të jetuarit në maksimum. Kthesa e madhe është momenti kur ti kupton se dhimbja është pjesë e pashmangshme e rritjes, kurse vuajtja është vullnetare. I gjithë libri i ngjason një protokolli sesi të çlirohemi nga vuajtjet në jetë

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kthesa e madhe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *