Search ...
Sale!
SKU A-003682 Kategoria:

Jul Çezari

Autor: William Shakespeare

Original price was: 4.80€.Current price is: 3.36€. inkl. MwSt
4.803.36

Out of stock

Description

“Jul Cezari” u shkrua mes viteve 1599 dhe 1601, ku Shekspiri dramatizon, por edhe ndërlidh me mjeshtëri karakteret e veprës “Jetët Paralele” të Plutarkut, duke krijuar veprën teatrale më të fortë të botës, sa që me të drejtë konsiderohet shumë më me vlerë sesa duzina vëllimesh historianësh të specializuar. Një botim luksoz i përkthimit zyrtar të Fan S. Noli.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jul Çezari”

Your email address will not be published. Required fields are marked *