Search ...
SKU BO0041 Kategoria:

Hija

Autor: Ismail Kadare

6.72 inkl. MwSt
6.72

Out of stock

Description

Romani që ndenji 8 vjet i kyçur në një bankë të Parisit, në aventurën për ti shpëtuar censures së sistemit komunist. “Arratisja e tij drejt Francës me autorësi të rreme dhe rikthimi te lexuesi si një roman anti-socrealist..

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hija”

Your email address will not be published. Required fields are marked *