Search ...
Sale!
SKU TO0103 Kategoria:

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Autor: Gjovalin Shkurtaj, Enver Hysa

Original price was: 14.40€.Current price is: 10.08€. inkl. MwSt
14.4010.08

Out of stock

Description

Ky libër synon tu japë njohuritë më kryesore për të lexuar dhe për të folur gjuhën shqipe letrare, në radhë të parë atyre që shqipen e kanë gjuhë të nënës, por nuk i kanë sot mundësitë për ta nxënë në shkollë me program të rregullt si lëndë mësimore.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut”

Your email address will not be published. Required fields are marked *