Search ...
Sale!
SKU BUE271 Kategoria:

Gjermanishtja e re pa mundim

Autor: Maria Roemer

Original price was: 29.77€.Current price is: 20.84€. inkl. MwSt
29.7720.84

Out of stock

Description

Gjermanishtja e re pa mundim e Assimil është bashkëkohore. Gramatika paraqitet në mënyrë thelbësore, bazuar në shënimet e veçuara. Ato ju çojnë në studimin e strukturuar të gjuhës, sidomos duke u përfshirë edhe mësimi përsëritës, që zhvillojet gjithnjë pas gjashtë mësimesh. Mësimet përsëritëse janë më të ngjeshura, mjaft të vlefshme, japin gjithmonë një pikëvështrim të ri, interesant. Tekstet e librit janë interesante, përgjithësuese për vendin dhe të shoqëruara me përkthimin shqip dhe me mënurën e re se si shqiptohen sipas shkronjave të shqipes, duke shmangur alfabetin internacional në gjuhët e huaja.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjermanishtja e re pa mundim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *