Search ...
Kategorite: , Etiketat: ,

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%

Konjak origjinal –  Skenderbeu. Kjo shishe është e formuar si harta shqiptare dhe është perfekte si një dhuratë apo kujtim.

Vëllimi neto 700 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu
Koha e vjetersimit: 3 vjet

22.99 L inkl. MwSt
32.84

Out of stock

Description

Nga 18! Ky produkt përmban alkool dhe nuk duhet t’u jepet personave nën moshën minimale ligjore. Dorëzimi te të miturit nuk është i mundur. Me porosinë tuaj ju konfirmoni se jeni në moshën minimale të parashikuar ligjërisht.

Konjak origjinal –  Skenderbeu.  Kjo shishe është e formuar si harta shqiptare dhe është perfekte si një dhuratë apo kujtim.

Origjinal nga Shqipëria. Konjak i shkëlqyeshem Skenderbeu konsiderohet si pija kombëtare e Shqipërisë.

Me emrin e princit të madh shqiptar Gjergi Kastrioti (i njohur si Skenderbeg),

I vlerësuar me shumë çmime konsiderohet një konjak i cilësisë së lartë.

Additional information

Weight 0.7 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%”

Your email address will not be published. Required fields are marked *