Search ...
Kategorite: , Etiketat: ,

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40% në pako

Konjak origjinal –  Skenderbeu.
Ky konjak është i veçant sepse para se te vendoset në shishe qëndron për 10 vite në fuqi druri

Vëllimi neto 500 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu

 

24.99 inkl. MwSt
49.98 L

Out of stock

Description

Nga 18! Ky produkt përmban alkool dhe nuk duhet t’u jepet personave nën moshën minimale ligjore. Dorëzimi te të miturit nuk është i mundur. Me porosinë tuaj ju konfirmoni se jeni në moshën minimale të parashikuar ligjërisht.

Konjak origjinal – Skenderbeu.
Ky konjak është i veçant sepse para se te vendoset në shishe qëndron për 10 vite në fuqi druri

Origjinal nga Shqipëria. Konjak i shkëlqyeshem Skenderbeu konsiderohet si pija kombëtare e Shqipërisë.

Me emrin e princit të madh shqiptar Gjergi Kastrioti (i njohur si Skenderbeg),

I vlerësuar me shumë çmime konsiderohet një konjak i cilësisë së lartë.

Additional information

Weight 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40% në pako”

Your email address will not be published. Required fields are marked *