Search ...
Sale!
SKU A-005116 Kategoria:

Gjak i keq

Autor: John Carreyrou

8.10 inkl. MwSt
11.528.10

2 in stock

Description

Ky libër është një investigim tronditës rreth Theranos, – një start-up – flluskë në Silicon Vallery, që përmes mashtrimit arriti vlerën 9 miliardë dollarë: Është një thriller i vërtetë për ngritjen dhe rënien dramatike të kompanisë dhe drejtueses e saj magjike, Elisabeth Holmes, e cila nuk arriti të ofrojë asnjëherë shërbimin e diagnostikimit të gjakut. Botart e sjell në shqip librin që është shpallur si botimi i vitit nga The New York Times, Time, Wall Streen Journal, Washington Post dhe NPR.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjak i keq”

Your email address will not be published. Required fields are marked *