Search ...
Sale!
SKU A-001577 Kategoria:

Fillo me pse

Autor: Simon Sineku

6.72 inkl. MwSt

1 in stock

Description

Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillo me pse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *