Search ...
Sale!
SKU A-001853 Kategoria:

Einstein

Autor: Walter Isaacson

Original price was: 19.20€.Current price is: 13.44€. inkl. MwSt
19.2013.44

2 in stock

Description

Nga autori i bestseller-it të njohur, Benjamin Franklin, kjo është biografia e pare e plotë e Albert Ajnshtajnit, qëkur të gjitha tezat e tij u bënë publike: Si funksiononte mendja e tij? Çfarë e bënte atë një gjeni? Biografia e Isaacson-it na tregon se si imagjinata e tij shkencore i buronte prej natyrës rebele të personalitetit. Historia e mahnitshme e jetës së tij, është një dëshmi e lidhjes midis kreativitetit dhe lirisë.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Einstein”

Your email address will not be published. Required fields are marked *