Search ...
Sale!
SKU LG0007 Kategoria:

Drama shqiptaro-ruse

Autor: Frederik Gjerasi

5.38 inkl. MwSt
7.685.38

1 in stock

Description

Frederik Gjerasi, i shkolluar në Rusi, përkthyes i Enver Hoxhës në mbledhjen e 81 partive në Moskë dhe njohës i marrëdhënieve shqiptaro-ruse, zbardh anë të panjohura të këtij raporti, i cili u ndërpre menjëherë në vitin 1961. Por, pse ndodhi? Kush e nxiti? Drama që shkaktoi? Këto pyetje dhe dilema i sjell në librin e tij me kujtime Prof. Frederik Gjerasi

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drama shqiptaro-ruse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *