Search ...
Sale!
SKU A-003758 Kategoria:

Diktatori ne kryq

Autor: MIRA MEKSI

6.05 inkl. MwSt
8.646.05

2 in stock

Description

Me një penë mjeshtërore dhe me detaje nga më fantastiket, Mira Meksi ka ndërtuar prototipin e Diktatorit të Luftës së Ftohtë dhe Vetminë e tmerrshme të pushtetit absolut. Satira, ironia e thellë, thrilleri, suspensi policesk dhe rrëfimi magjik kanë mbrujtur lëndën e mrekullueshme të këtij romani me dramacitet të lartë.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diktatori ne kryq”

Your email address will not be published. Required fields are marked *