Search ...
SKU 5301000234460 Kategorite: , Etiketë:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Ulli dhe rigon

2.29 inkl. MwSt
24.11 kg

50 in stock

Description

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Ulli dhe rigon

Produkt vegan, 100% me aromë natyrale, pa yndyrna trans, gluten, preservantë, ose OMGJ

Additional information

Weight 0.095 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano”

Your email address will not be published. Required fields are marked *