Search ...
Sale!
SKU A-004062 Kategoria:

Bijat e gjeneralit

Autor: Mimoza Hysa

Original price was: 8.64€.Current price is: 6.05€. inkl. MwSt
8.646.05

2 in stock

Description

“Bijat e gjeneralit”, historia e Marsinës dhe Martinës, dy binjakeve, bija të një ushtaraku të lartë në karrierë në kohën e diktaturës në Shqipëri. Ndajnë po të njëjtat dashuri për dy burrat e jetës së tyre: për babanë komunist dhe Jetonin “me kleçkë” në biografi.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bijat e gjeneralit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *