Search ...
SKU 0004 Kategorite: , , Etiketat: ,

ama® Turkish Coffee 100g

Bërë nga kafe me cilësi të lartë dhe e përshtatur sipas traditës Shqiptare, kjo kafe ka një identitet unik dhe shquhet për trupin, aromën dhe densitetin e kremit që dhuron.

2.99 inkl. MwSt
29.90 kg

48 in stock

Description

INTENSIVE DHE AROMATIKE

Bërë nga kafe me cilësi të lartë dhe e përshtatur sipas traditës Shqiptare, kjo kafe ka një identitet unik dhe shquhet për trupin, aromën dhe densitetin e kremit që dhuron.

Pjekur në temperaturë të përshtatshme për t’i dhënë kafes fortësinë dhe intensitetin që e karakterizon.

Ideale për të marrë dozën e dëshiruar të kafeinës.

Additional information

Weight 0.100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ama® Turkish Coffee 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *