Search ...
SKU 0002 Kategorite: , , Etiketat: ,

ama® Barista Premium – 1kg

Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  6.5

 

25.99 inkl. MwSt
25.99 kg

45 in stock

Description

DELIKAT DHE I EKUILIBRUA

E përbërë nga përzgjedhja më e mirë e kafeve arabike nga Amerika Jugore dhe Latine, me një prekje të lehte Robusta nga Azia.

E balancuar, kremoze dhe me një aciditet të lehte që nxjerr në pah ëmbëlsinë e kafesë dhe qëndron në palet shumë kohë pasi e ke shijuar.

Origjina
Kjo kafe është e përbërë nga Arabikat qe vijne nga rritja e kujdesshme që i kushtohet në Brazil, Colombia dhe Honduras por dhe me një balance të Robustas së Vietnamit, duke e bërë kafenë kremoze dhe të plotë.

Pjekja
Pjekja e lehtë dhe uniformë e kafesë mundëson një shije të njëtrajtshme, të ëmbel dhe duke nxjerr në pah aromën e çokollatës që e karakterizon.

Aromatic profile
Nota frutash të thata, çokollate dhe e rafinuar me pak nota frutash.

Intensiteti 3.0
Aciditeti 2.0
Idhtësia 1.0
Trupi 6.5

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ama® Barista Premium – 1kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *