Search ...
Kategorite: , , Etiketat: ,

ama® Barista Classic – 1kg

 

Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  4.0

22.99 kg inkl. MwSt
22.99

50 in stock

Description

INTENSE DHE KREMOZE

 

E përbërë nga përzgjedhja më e mirë e kafeve arabike nga Amerika Jugore dhe Qëndrore, e karakterizuar nga shija e plotë e kafesë Robusta nga Azia. Elegante, me një trup të plotë, kremoze dhe me një shije që mbetet gjatë në mendje .

Origjina
E mbledhur në reliev të lart, Arabika e Amerikës Qëndrore na garanton delikatesën e kafesë ndërkohë që Arabika e Brazilit së bashku me Robustan e Vietnamit, i japin trup dhe njëtrjatshmëri.

Pjekja
E pjekur në temperaturën e duhur dhe me kujdes të madh nga mjeshtëritë tanë, mundësohet zhvillimi i aromave te ëmbla te kafese Arabike duke u ndërthurur në mënyre delikate me intensitetin që dhuron Robusta.

Profili Aromantik
Delikate, e pasur me nota frutash të thata, me një prekje të lehtë çokollate dhe pak nota toke.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ama® Barista Classic – 1kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *