Search ...
SKU BER005 Kategoria:

Abetare per parashkolloret

Autor: Grup Autorësh

2.88 inkl. MwSt
2.88

Out of stock

Description

“Abetarja për parashkollorët”, i cili u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve të vegjël (4-6 vjeç) për të mësuar si të shkruajnë gërmat, t’i njohin ato dhe të zbaviten nëpërmjet ngjyrosjes së figurave të vendosura në tekst. Është një parapërgatitje e shkëlqyer e fëmijës për klasën e parë. Ky libër është hapi i parë drejt të shkruarit, të mësuarit të shkronjave dhe përvetësimit të tyre. Një hap drejt rrugës së bukur të dijes.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Abetare per parashkolloret”

Your email address will not be published. Required fields are marked *