Search ...
Sale!
SKU A-005630 Kategoria:

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

Autor: Grant Cardone

Original price was: 11.52€.Current price is: 8.10€. inkl. MwSt
11.528.10

2 in stock

Description

Suksesi ekstrem, sipas përkufizimit, shtrihet përtej veprimit normal. Nëse dëshironi të arrini sukses ekstrem, nuk mund të operoni njësoj si të tjerët e të pranoni mediokritetin. Ju duhet ta eliminoni fatin dhe shansin nga ekuacioni i biznesit, e të siguroni arritjen e suksesit masiv. Rregulli 10X ju tregon si! Suksesi është detyra, obligimi dhe përgjegjësia juaj, ndaj ky libër ju udhëzon hap pas hapi se si të arrini sukses fenomenal!

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *