Search ...

Shijoshqip

Kategori per produktet ushqimore

Grid List

Showing 1–18 of 27 results

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg
22.99 kg inkl. MwSt
22.99

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg
22.99 kg inkl. MwSt
22.99

 

Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  4.0

ama® Barista Premium – 1kg

ama® Barista Premium – 1kg
25.99 kg inkl. MwSt
25.99

ama® Barista Premium – 1kg

ama® Barista Premium – 1kg
25.99 kg inkl. MwSt
25.99
Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  6.5

 

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg
Original price was: 20.99€.Current price is: 17.75€. kg inkl. MwSt
20.9917.75
Sale

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg
Original price was: 20.99€.Current price is: 17.75€. kg inkl. MwSt
20.9917.75
Sale

 

Intensiteti  4.0
Aciditeti  1.0
Idhtësia  5.0
Trupi  2.0

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë me qumësht. ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Përbërës Sheqer, gjalpë kakao ,brumë kakao, kokrra të pjekura kafeje(9%), Përzierës, lethicinë soje, Mpikës : shurup akacie,aromantizues (kakao min.55% )
Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë . ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

 

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 2.5
Kremoziteti 8.0
Aciditeti 3.5
Hithtësi 5.0
Trupi 6.5

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 5.0
Kremoziteti 9.0
Aciditeti 3.0
Hithtësi 6.0
Trupi 8.0

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 3.0
Kremoziteti 8.0
Aciditeti 5.5
Hithtësi 3.0
Trupi 7.0

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 4.0
Kremoziteti 8.5
Aciditeti 4.0
Hithtësi 5.5
Trupi 7.0

ama® Turkish Coffee 100g

ama® Turkish Coffee 100g
2.99 kg inkl. MwSt
29.90

ama® Turkish Coffee 100g

ama® Turkish Coffee 100g
2.99 kg inkl. MwSt
29.90
Bërë nga kafe me cilësi të lartë dhe e përshtatur sipas traditës Shqiptare, kjo kafe ka një identitet unik dhe shquhet për trupin, aromën dhe densitetin e kremit që dhuron.

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Piper i zi, vaj ulliri dhe limon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Ulli dhe rigon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit:  majdanoz, domate, qiqra & kuinoa

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40%
Original price was: 16.99€.Current price is: 14.99€. L inkl. MwSt
33.9829.98
Sale

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40%
Original price was: 16.99€.Current price is: 14.99€. L inkl. MwSt
33.9829.98
Sale

Konjak origjinal –  Skenderbeu.

Vëllimi neto 500 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu
Koha e vjetersimit: 3 vjet

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40% në pako

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40% në pako
24.99 L inkl. MwSt
49.98

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40% në pako

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,5 l Original 40% në pako
24.99 L inkl. MwSt
49.98

Konjak origjinal –  Skenderbeu.
Ky konjak është i veçant sepse para se te vendoset në shishe qëndron për 10 vite në fuqi druri

Vëllimi neto 500 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu

 

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%
22.99 L inkl. MwSt
32.84

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%
22.99 L inkl. MwSt
32.84

Konjak origjinal –  Skenderbeu. Kjo shishe është e formuar si harta shqiptare dhe është perfekte si një dhuratë apo kujtim.

Vëllimi neto 700 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu
Koha e vjetersimit: 3 vjet

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S. 0,7 l Original 40% në pako

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S. 0,7 l Original 40% në pako
22.99 L inkl. MwSt
32.84

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S. 0,7 l Original 40% në pako

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S. 0,7 l Original 40% në pako
22.99 L inkl. MwSt
32.84

Konjak origjinal –  Skenderbeu.
Vëllimi neto 700 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu
Koha e vjetersimit: 5 vjet

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S.O.P 0,7 l Original 40% në pako

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S.O.P 0,7 l Original 40% në pako
24.99 L inkl. MwSt
35.70

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S.O.P 0,7 l Original 40% në pako

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy V.S.O.P 0,7 l Original 40% në pako
24.99 L inkl. MwSt
35.70

Konjak origjinal –  Skenderbeu.
Vëllimi neto 700 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu
Koha e vjetersimit: 5 vjet