Search ...

Kantina-Duka

Grid List

Showing the single result

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA
17.00 L inkl. MwSt
34.00

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA
17.00 L inkl. MwSt
34.00

“Raki Rrushi”, 42% alkool, rizgjon shijen e vjetër dhe plot kujtime të rakisë së prodhuar me pasion.