Fast Delivery

Within 48h throughout the EU

Free Delivery

For orders over 75.00 € (inside Germany)

Return of goods

If the products are wrong

Secure payment

100% Secure payment

Coupon service

Discount coupon for loyal customers

BEST SELLING - SHIJOSHQIP

BEST SELLING PRODUCTS OF THE WEEK

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Raki Rrushi 0,5 l Original 46%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Raki Rrushi 0,5 l Original 46%
14.99 inkl. MwSt
29.98 L

Hurry Up! Offer End In:

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Raki Rrushi 0,5 l Original 46%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Raki Rrushi 0,5 l Original 46%

Raki rrushi Skenderbeu.
Vëllimi neto 500 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 46%
Markë Raki Rrushi

14.99 inkl. MwSt
29.98 L

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
Intensiteti 5.0
Kremoziteti 9.0
Aciditeti 3.0
Hithtësi 6.0
Trupi 8.0
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%
22.99 inkl. MwSt
32.84 L

Hurry Up! Offer End In:

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy 0,7 l Original 40%

Konjak origjinal –  Skenderbeu. Kjo shishe është e formuar si harta shqiptare dhe është perfekte si një dhuratë apo kujtim.

Vëllimi neto 700 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu
Koha e vjetersimit: 3 vjet

22.99 inkl. MwSt
32.84 L

Hurry Up! Offer End In:

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)
19.90 inkl. MwSt
39.80 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë . ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

 

19.90 inkl. MwSt
39.80 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano
2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Ulli dhe rigon

2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg
17.75 inkl. MwSt
20.9917.75 kg
Sale
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg

 

Intensiteti  4.0
Aciditeti  1.0
Idhtësia  5.0
Trupi  2.0
17.75 inkl. MwSt
20.9917.75 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

BEST SELLING - LEXOSHQIP

BEST SELLING PRODUCTS OF THE WEEK

Vajza, lani fytyren

Vajza, lani fytyren
6.72 inkl. MwSt
9.606.72
Sale
Available: 2
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Vajza, lani fytyren

Vajza, lani fytyren

Autor: Rachel Hollis

6.72 inkl. MwSt
9.606.72
Available: 2
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Jul Çezari

Jul Çezari
3.36 inkl. MwSt
4.803.36
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Jul Çezari

Jul Çezari

Autor: William Shakespeare

3.36 inkl. MwSt
4.803.36

Hurry Up! Offer End In:

Zonja Bovari

Zonja Bovari
6.65 inkl. MwSt
9.506.65
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Zonja Bovari

Zonja Bovari

Autor: Gustav Flober

6.65 inkl. MwSt
9.506.65

Hurry Up! Offer End In:

Bijat e gjeneralit

Bijat e gjeneralit
6.05 inkl. MwSt
8.646.05
Sale
Available: 2
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Bijat e gjeneralit

Bijat e gjeneralit

Autor: Mimoza Hysa

6.05 inkl. MwSt
8.646.05
Available: 2
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit
8.10 inkl. MwSt
11.528.10
Sale
Available: 2
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin ndermjet suksesit dhe deshtimit

Autor: Grant Cardone

8.10 inkl. MwSt
11.528.10
Available: 2
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

Kur sunduesit grinden

Kur sunduesit grinden
8.06 inkl. MwSt
11.528.06
Sale
Available: 1
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

Kur sunduesit grinden

Kur sunduesit grinden

Autor: ISMAIL KADARE

8.06 inkl. MwSt
11.528.06
Available: 1
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

OFFERS

lirimi_javore_1
lirimi_javore_3
lirimi_javore_saci

NEW PRODUCTS - SHIJOSHQIP

NEW PRODUCTS OF THE WEEK

Saç elektrik për Flija

Saç elektrik për Flija
51.99 inkl. MwSt
21.8716.25 kg
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Saç elektrik për Flija

Saç elektrik për Flija

Specifikimet teknike:

Karakteristikat e produktit:

Prodhuesi: Jakova-L
Prodhuar ne Kosove
Saç elektrik
Ideale për të bërë fli
Ngjyra e bardhë
Përmasat: 60x62x15 cm
Pesha rreth 3.2 kg
Fuqia: 2000 W
Tensioni: 220V 50-60Hz

51.99 inkl. MwSt
21.8716.25 kg

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l
14.50 inkl. MwSt
19.33 L

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l

Shumëllojshmëria: 100% Shesh i Bardhe
Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15-20 ditë
Koha e vjetersimit të shishes: 1 – 2 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 10 muaj

13 % vol

14.50 inkl. MwSt
19.33 L

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri
17.49 inkl. MwSt
34.98 L

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri

Magazinimi 8 mujor në fuçi druri e bën këtë raki mrekullisht të butë dhe harmonike.

Vëllimi neto 500 mililitra.

17.49 inkl. MwSt
34.98 L

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l
16.49 inkl. MwSt
32.98 L
Available: 1
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki e rrushit kristal e pastër është prodhuar nga varieteti i rrushit Sheshi i Bardhe.

Vëllimi neto 500 mililitra.

16.49 inkl. MwSt
32.98 L
Available: 1
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016
19.50 inkl. MwSt
27.86 L
Available: 1
Units Sold: 5

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016

Shumëllojshmëria: 100% Kallmet
Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15-20 ditë
Lloji i enës së vjetersimit: fuçi lisi
Koha e vjetersimit të shishes: 6 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 18 muaj

12.5% vol

19.50 inkl. MwSt
27.86 L
Available: 1
Units Sold: 5

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet
16.50 inkl. MwSt
23.57 L

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15 ditë
Lloji i rezervuarit të maturimit: rezervuar çeliku inox
Koha e plakjes së shishes: 8-12 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 4 muaj

12.5% vol

16.50 inkl. MwSt
23.57 L

Hurry Up! Offer End In:

NEW PRODUCTS - LEXOSHQIP

NEW PRODUCTS OF THE WEEK

Gjermanishtja e re pa mundim

Gjermanishtja e re pa mundim
20.84 inkl. MwSt
29.7720.84
Sale
Available: 1
Units Sold: 4

Hurry Up! Offer End In:

Gjermanishtja e re pa mundim

Gjermanishtja e re pa mundim

Autor: Maria Roemer

20.84 inkl. MwSt
29.7720.84
Available: 1
Units Sold: 4

Hurry Up! Offer End In:

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut
10.08 inkl. MwSt
14.4010.08
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Autor: Gjovalin Shkurtaj, Enver Hysa

10.08 inkl. MwSt
14.4010.08

Hurry Up! Offer End In:

Kthesa e madhe

Kthesa e madhe
12.48 inkl. MwSt
17.8312.48
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Kthesa e madhe

Kthesa e madhe

Autor: Sheki Useini

12.48 inkl. MwSt
17.8312.48

Hurry Up! Offer End In:

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1
19.42 inkl. MwSt
27.7419.42
Sale
Available: 2
Units Sold: 3

Hurry Up! Offer End In:

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Autor: Departamenti Gjuhes – UT

19.42 inkl. MwSt
27.7419.42
Available: 2
Units Sold: 3

Hurry Up! Offer End In:

Abetare per parashkolloret

Abetare per parashkolloret
2.88 inkl. MwSt
2.88

Hurry Up! Offer End In:

Abetare per parashkolloret

Abetare per parashkolloret

Autor: Grup Autorësh

2.88 inkl. MwSt
2.88

Hurry Up! Offer End In:

Paketa e Abetares

Paketa e Abetares
16.80 inkl. MwSt
24.0016.80
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Paketa e Abetares

Paketa e Abetares

Autor: Albas

16.80 inkl. MwSt
24.0016.80

Hurry Up! Offer End In:

OUR CUSTOMERS

OUR PARTNERS