Suche

kafe

Grid List

Zeigt alle 10 Ergebnisse

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg
22.99 kg inkl. MwSt
22.99

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg
22.99 kg inkl. MwSt
22.99

 

Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  4.0

ama® Barista Premium – 1kg

ama® Barista Premium – 1kg
25.99 kg inkl. MwSt
25.99

ama® Barista Premium – 1kg

ama® Barista Premium – 1kg
25.99 kg inkl. MwSt
25.99
Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  6.5

 

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg
Ursprünglicher Preis war: 20.99€Aktueller Preis ist: 17.75€. kg inkl. MwSt
20.9917.75
Sale

ama® Barista Trend – 1kg

ama® Barista Trend – 1kg
Ursprünglicher Preis war: 20.99€Aktueller Preis ist: 17.75€. kg inkl. MwSt
20.9917.75
Sale

 

Intensiteti  4.0
Aciditeti  1.0
Idhtësia  5.0
Trupi  2.0

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)

ama® CioCaffe – Cappuccino (20 pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë me qumësht. ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Përbërës Sheqer, gjalpë kakao ,brumë kakao, kokrra të pjekura kafeje(9%), Përzierës, lethicinë soje, Mpikës : shurup akacie,aromantizues (kakao min.55% )
Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)

ama® CioCaffe – Espresso (20 Pako)
19.90 kg inkl. MwSt
39.80

Kokrra kafeje të pjekura të mbuluara me çokollatë . ama® CioCaffe është doza e kafeinës që ju mund të merrni në çdo kohë.

Vlera ushqimore mesatare për 100 g Vlerat ushqyese : 546Kcal/2276 Kj
Proteina : 6.1 g
Karbohidrate : 56 g
Yndyrna : 32 g
Madhësia e Paketimit 25g

 

 

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Decaff
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 2.5
Kremoziteti 8.0
Aciditeti 3.5
Hithtësi 5.0
Trupi 6.5

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 5.0
Kremoziteti 9.0
Aciditeti 3.0
Hithtësi 6.0
Trupi 8.0

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Soprano (12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 3.0
Kremoziteti 8.0
Aciditeti 5.5
Hithtësi 3.0
Trupi 7.0

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Trend
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 kg inkl. MwSt
51.36
Intensiteti 4.0
Kremoziteti 8.5
Aciditeti 4.0
Hithtësi 5.5
Trupi 7.0

ama® Turkish Coffee 100g

ama® Turkish Coffee 100g
2.99 kg inkl. MwSt
29.90

ama® Turkish Coffee 100g

ama® Turkish Coffee 100g
2.99 kg inkl. MwSt
29.90
Bërë nga kafe me cilësi të lartë dhe e përshtatur sipas traditës Shqiptare, kjo kafe ka një identitet unik dhe shquhet për trupin, aromën dhe densitetin e kremit që dhuron.