Suche

chips

Grid List

Zeigt alle 3 Ergebnisse

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Piper i zi, vaj ulliri dhe limon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Ulli dhe rigon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso
2.29 kg inkl. MwSt
24.11

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit:  majdanoz, domate, qiqra & kuinoa