Suche

Kantina-Duka

Grid List

Einzelnes Ergebnis wird angezeigt

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA
17.00 inkl. MwSt
34.00 L

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA

Raki Rrushi e Gjyshit 0.5 l – DUKA
17.00 inkl. MwSt
34.00 L

“Raki Rrushi”, 42% alkool, rizgjon shijen e vjetër dhe plot kujtime të rakisë së prodhuar me pasion.