Schnelle Lieferung

Innerhalb von 48 Stunden in der gesamten EU

Gratisversand

Für Bestellungen über 75,00 € (innerhalb Deutschlands)

Rückgabe von Waren

Wenn die Produkte sind falsch

Sichere Bezahlung

100% sichere Zahlung

Gutscheinservice

Rabattgutschein für treue Kunden

MEISTVERKAUFT - SHIJOSHQIP

MEISTVERKAUFTE PRODUKTE DER WOCHE

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg
22.99 inkl. MwSt
22.99 kg
Available: 50
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

ama® Barista Classic – 1kg

ama® Barista Classic – 1kg

 

Intensiteti  3.0
Aciditeti  2.0
Idhtësia  1.0
Trupi  4.0
22.99 inkl. MwSt
22.99 kg
Available: 50
Units Sold: 1

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon
2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Black pepper, olive oil and lemon

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Piper i zi, vaj ulliri dhe limon

2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso
2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Pesto Rosso

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit:  majdanoz, domate, qiqra & kuinoa

2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano
2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Crispy Chickpea and Quinoa Wavies – Olive and oregano

Shije e frymëzuara nga kuzhina mesdhetare.

Përbërësit: Ulli dhe rigon

2.29 inkl. MwSt
24.11 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)

ama® Nespresso kapsula – Intenso
(12 pako x 10 kapsula)
Intensiteti 5.0
Kremoziteti 9.0
Aciditeti 3.0
Hithtësi 6.0
Trupi 8.0
33.90 inkl. MwSt
51.36 kg
Available: 50
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy Very Special 0,7 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy Very Special 0,7 l Original 40%
24.99 inkl. MwSt
35.70 L

Hurry Up! Offer End In:

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy Very Special 0,7 l Original 40%

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Brandy Very Special 0,7 l Original 40%

Konjak origjinal –  Skenderbeu.
Ky konjak është i veçant sepse para se te vendoset në shishe qëndron për 10 vite në fuqi druri

Vëllimi neto 700 mililitra
Vendi i origjinës Shqipëria
Përmbajtja e alkoolit 40%
Markë Konjak Skenderbeu

24.99 inkl. MwSt
35.70 L

Hurry Up! Offer End In:

MEISTVERKAUFT - LEXOSHQIP

MEISTVERKAUFTE PRODUKTE DER WOCHE

Kronikë në gur

Kronikë në gur
4.70 inkl. MwSt
6.724.70
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Kronikë në gur

Kronikë në gur

Autor: ISMAIL KADARE

4.70 inkl. MwSt
6.724.70

Hurry Up! Offer End In:

Vajza, lani fytyren

Vajza, lani fytyren
6.72 inkl. MwSt
9.606.72
Sale
Available: 2
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Vajza, lani fytyren

Vajza, lani fytyren

Autor: Rachel Hollis

6.72 inkl. MwSt
9.606.72
Available: 2
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Novela – Martin Camaj

Novela – Martin Camaj
6.05 inkl. MwSt
8.646.05
Sale
Available: 2
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Novela – Martin Camaj

Novela – Martin Camaj

Autor: Martin Camaj

6.05 inkl. MwSt
8.646.05
Available: 2
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Sapiens – Nje histori e shkurter e njerezimit

Sapiens – Nje histori e shkurter e njerezimit
13.44 inkl. MwSt
19.2013.44
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Sapiens – Nje histori e shkurter e njerezimit

Sapiens – Nje histori e shkurter e njerezimit

Autor: Yuval Noah Harari

13.44 inkl. MwSt
19.2013.44

Hurry Up! Offer End In:

Mos e ler mendjen te ike

Mos e ler mendjen te ike
5.37 inkl. MwSt
7.685.37
Sale
Available: 1
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Mos e ler mendjen te ike

Mos e ler mendjen te ike

Autor: Mirela Sula

5.37 inkl. MwSt
7.685.37
Available: 1
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Albumi Fan Noli

Albumi Fan Noli
2.69 inkl. MwSt
3.842.69
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Albumi Fan Noli

Albumi Fan Noli

Autor: Fan Noli

2.69 inkl. MwSt
3.842.69

Hurry Up! Offer End In:

BIETET AN

lirimi_javore_1
lirimi_javore_3
lirimi_javore_saci

NEUE PRODUKTE - SHIJOSHQIP

NEUE PRODUKTE DER WOCHE

Saç elektrik për Flija

Saç elektrik për Flija
51.99 inkl. MwSt
21.8716.25 kg
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Saç elektrik për Flija

Saç elektrik për Flija

Specifikimet teknike:

Karakteristikat e produktit:

Prodhuesi: Jakova-L
Prodhuar ne Kosove
Saç elektrik
Ideale për të bërë fli
Ngjyra e bardhë
Përmasat: 60x62x15 cm
Pesha rreth 3.2 kg
Fuqia: 2000 W
Tensioni: 220V 50-60Hz

51.99 inkl. MwSt
21.8716.25 kg

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l
14.50 inkl. MwSt
19.33 L

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l

Verë e Bardhë – Arberi Shesh i Bardhe 2018 0.75 l

Shumëllojshmëria: 100% Shesh i Bardhe
Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15-20 ditë
Koha e vjetersimit të shishes: 1 – 2 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 10 muaj

13 % vol

14.50 inkl. MwSt
19.33 L

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri
17.49 inkl. MwSt
34.98 L

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri

Raki Rrushi – Arberi 47,2%, 0,5 l e pjekur në fuçi druri

Magazinimi 8 mujor në fuçi druri e bën këtë raki mrekullisht të butë dhe harmonike.

Vëllimi neto 500 mililitra.

17.49 inkl. MwSt
34.98 L

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l
16.49 inkl. MwSt
32.98 L
Available: 2
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki Rrushi – Arberi 46,89%, 0,5 l

Raki e rrushit kristal e pastër është prodhuar nga varieteti i rrushit Sheshi i Bardhe.

Vëllimi neto 500 mililitra.

16.49 inkl. MwSt
32.98 L
Available: 2
Units Sold: 0

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016
19.50 inkl. MwSt
27.86 L

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016

Verë e Kuqe 0.7 l – Arberi Kallmet Rezervë 2016

Shumëllojshmëria: 100% Kallmet
Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15-20 ditë
Lloji i enës së vjetersimit: fuçi lisi
Koha e vjetersimit të shishes: 6 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 18 muaj

12.5% vol

19.50 inkl. MwSt
27.86 L

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet
16.50 inkl. MwSt
23.57 L

Hurry Up! Offer End In:

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Verë e Kuqe 0.75 l – Arberi Kallmet

Rezervuari i fermentimit: rezervuarë çeliku inox
Koha e fermentimit: 15 ditë
Lloji i rezervuarit të maturimit: rezervuar çeliku inox
Koha e plakjes së shishes: 8-12 muaj
Kohëzgjatja e maturimit deri në shishe: 4 muaj

12.5% vol

16.50 inkl. MwSt
23.57 L

Hurry Up! Offer End In:

NEUE PRODUKTE - LEXOSHQIP

NEUE PRODUKTE DER WOCHE

Gjermanishtja e re pa mundim

Gjermanishtja e re pa mundim
20.84 inkl. MwSt
29.7720.84
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Gjermanishtja e re pa mundim

Gjermanishtja e re pa mundim

Autor: Maria Roemer

20.84 inkl. MwSt
29.7720.84

Hurry Up! Offer End In:

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut
10.08 inkl. MwSt
14.4010.08
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Gjuha shqipe per te huajt dhe shqiptaret jashte Atdheut

Autor: Gjovalin Shkurtaj, Enver Hysa

10.08 inkl. MwSt
14.4010.08

Hurry Up! Offer End In:

Kthesa e madhe

Kthesa e madhe
12.48 inkl. MwSt
17.8312.48
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Kthesa e madhe

Kthesa e madhe

Autor: Sheki Useini

12.48 inkl. MwSt
17.8312.48

Hurry Up! Offer End In:

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1
19.42 inkl. MwSt
27.7419.42
Sale
Available: 3
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Metoda Te mesojme gjuhen shqipe – Niveli A1

Autor: Departamenti Gjuhes – UT

19.42 inkl. MwSt
27.7419.42
Available: 3
Units Sold: 2

Hurry Up! Offer End In:

Abetare per parashkolloret

Abetare per parashkolloret
2.88 inkl. MwSt
2.88

Hurry Up! Offer End In:

Abetare per parashkolloret

Abetare per parashkolloret

Autor: Grup Autorësh

2.88 inkl. MwSt
2.88

Hurry Up! Offer End In:

Paketa e Abetares

Paketa e Abetares
16.80 inkl. MwSt
24.0016.80
Sale

Hurry Up! Offer End In:

Paketa e Abetares

Paketa e Abetares

Autor: Albas

16.80 inkl. MwSt
24.0016.80

Hurry Up! Offer End In:

UNSERE KUNDEN

UNSERE PARTNER